+40 751 016 692 / +40 722 230 407 contact@arkhaisculpturepark.ro

Devino co-creatorul unui spațiu multiartistic şi multicultural

Fii patronul artelor!
DIN 2008

Ars Longa Vita Brevis, arta este lungă, viața este scurtă!

Viz

un mic sumar din trecut

Parcul a fost înființat la marginea satului Vlaha, din resurse proprii. Construcţia sa a început în 2008, iar de atunci este în continuă dezvoltare. Spaţiul este unic în lume datorită sculpturilor din fân de dimensiuni monumentale pe care le găzduiește.

Oficial și-a deschis porțile în 2014, de atunci s-au organizat numeroase evenimente pentru comunitate: concerte, proiecții în aer liber, programe pentru copii și tineret, tabere de creație şi festivaluri. 

Deoarece evenimentele depind foarte mult de capriciile vremii, parcul a ajuns într-o fază în care numai unind forțele se poate dezvolta.

un mic plan pentru viitor

Se prevede construcția unei clădiri multifuncționale de 300 m2 și a unui atelier pentru artiști, cu ajutorul cărora Parcul de Sculpturi Akhai ar putea deveni un centru multiartistic şi multicultural, care să funcționeze tot anul.

Ca să își păstreze independența față de orice instituție, guvern şi organ, vă îndemnăm la unitate prin sprijin financiar. Sprijiniți dezvoltarea şi menținerea acestei oaze, în care omul, natura și arta sunt în armonie deplină.

Luaţi parte la această creație comună, care va rămâne ca moștenire generațiilor viitoare.

Unde vrem să ajungem

Misiunea noastră

Scopul nostru este realizarea unui centru multicultural, care va da posibilitatea organizării evenimentelor artistice, culturale, educative și susținerea tinerilor artiști aflați la început de carieră.

DE METRI PĂTRAȚI DISPONIBILI

METRI PĂTRAȚI ACHIZIȚIONATE DEJA

de euro de adunat

euro strâns

Ia un metru pătrat simbolic

Pentru viitor

Moștenire generațiilor viitoare
Ca să își păstreze independența față de orice instituție, guvern şi organ, vă îndemnăm la unitate prin sprijin financiar.
Sprijiniți dezvoltarea şi menținerea acestei oaze, în care omul, natura și arta sunt în armonie deplină.
O clădire multifuncțională
De la deschiderea sa din 2014, parcul a găzduit numeroase evenimente pentru comunitate, concerte, proiecții în aer liber, programe pentru copii și tineret, tabere de creație şi 5 ediţii ale Festivalului Alternativ Canin.
Deoarece evenimentele organizate depind foarte mult de capriciile vremii (vânt, furtună, ploaie, zăpadă), parcul a ajuns într-o fază în care numai unind forțele se poate dezvolta.
Atelier pentru artiști tineri
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
În loc de mulțumire
Achiziționând 1 m2 simbolic din parc (pentru persoane fizice 55 euro, persoane juridice 110 euro), veţi contribui prin această donație la dezvoltarea Proiectului Arkhai, fiind de asemenea răsplătit cu un certificat de proprietate și o plăcuță din alamă cu numele Dvs. sau al firmei pe Zidul Mulțumirii
Cel care a imaginat acest loc

Ernő Bartha

Sculptor, Artist plastic, omul care a visat această oază