+40 751 016 692 / +40 722 230 407 contact@arkhaisculpturepark.ro

nu fi timid

Contactează-ne
Lasă-ne un mesajImplică-te
contactează-ne

De oriunde!

Prietenii Parcului de Sculpturi Arkhai se regăsesc în toată lumea, de la Statele Unite până în Japonia, din Norvegia până în Argentina.

Oriunde ai fi, noi îți stăm la dispoziție și așteptăm cu drag orice întrebare, idee, observație, recomandare și te încurajăm să ne contactezi oricare ar fi subiectul.

 

Poți să ne contactezi folosind formularul de mai jos sau

prin telefon: +40 751 016 692

sau email: contact@arkhaisculpturepark.ro

Facebook: www.fb.com/ArkhaiSculpturePark

Așteptăm mesajul tău!

Echipa Arkhai Sculpture Park

Întrebări frecvente
Când se poate vizita parcul și care este taxa de acces?

Parcului de Sculpturi Arkhai și Arkhai Bistro s-a închis pentru perioada de iarnă. Vizitarea acestuia este posibilă numai cu programare prealabilă pentru grupuri formate din minim 5 adulți. Pentru mai multe informații vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0722230407.

Parcul de Sculpturi poate fi închiriat din primăvară până toamnă pentru evenimente exclusive, în aceste cazuri nu poate fi vizitat în zilele respective. Vă rugăm să consultați pagina de Facebook Arkhai Sculpture Park înaintea vizitei Dvs., unde vă ținem la curent cu toate informațiile necesare.

Taxa de intrare este 10 RON pentru adulți și 5 RON pentru copiii peste 2 ani. Persoanele cu dizabilități au intrare liberă.

Ce evenimente organizați în parc?

În parc sunt organizate diverse evenimente: culturale, concerte, proiecții de film în aer liber, workshop-uri și ateliere de creație, degustări de vin, evenimente gastronomice și multe altele. Vizitați secțiunea Evenimente al sitului pentru a afla mai multe detalii.

Pot să organizez și eu un eveniment în parc?

Dacă aveți o idee creativă cu privire la alte activități pe care le-aţi putea desfășura în Parcul de Sculpturi Arkhai, noi vă oferim suportul necesar pentru implementare. Închiriem parcul pentru evenimente private (aniversări, petreceri de BBQ, activități de team building și alte evenimente).

Ce animale sunt în parc?

În parc o să vă puteți întâlni cu 3 câini (Brumi, Mázli, Róka), 4 pisici, 1 un porc (Cham Chi), găini, cocoș. Nu trebuie să vă fie teamă, cu toții sunt prietenoși 😊

Cum pot să ajut la dezvoltarea parcului?

Puteți contribui  la viața parcului:

• cu un SHARE către prietenii din lista de Facebook, ne-ar ajuta mult.

• deveniți VOLUNTAR (contactați-ne pentru mai multe detalii)

• prin DONAŢIE – orice sumă este apreciată și va fi investită înțelept pentru transformarea Parcului de Sculpturi Arkhai într-un spațiu multicultural deschis tuturor

Asociaţia Arkhai Sculpture Park

RO04INGB0000999903281282

ING Bank, SWIFT code: INGBROBU

fii patronul artelor

FĂ O DONAȚIE

FII VOLUNTAR

Lasă ne un mesaj

14 + 8 =

telefon & Email

+40 751 016 692
arkhaipark@gmail.com

program de vizită

Vizitatorii sunt tot timpul bine veniți.

Adresa

Str. Principala nr. 442
Vlaha, Cluj, Romania